به همت معاونت پژوهش و فناوری کارگاه پایان نامه نویسی در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود

به همت معاونت پژوهش و فناوری، کارگاه پایان نامه نویسی، ویژه دانشجویان در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین الملی اهل بیت (ع)، کارگاه پایان نامه نویسی، با محوریت ” موضوع یابی، مسئله شناسی، پاراگراف نویسی، پروپوزال نویسی” دوشنبه 8 دی ماه 1399، از ساعت 8 الی 12 و با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی در نمازخانه دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود.

مدرس این کارگاه جناب آقای قادر حافظ، رییس مرکز روش تحقیق دانشگاه ادایان و مذاهب، مدرس دوره های ارشد و دکتری پژوهش های کمی و کیفی و برگزار کننده دوره های تفکر نقاد، مسئله شناسی و پاراگراف نویسی در مراکز حوزوی و دانشگاهی می باشد.