آیت الله حسینی بوشهری: پیشرفت‌های علمی ایران باید به جهان مخابره شود

دکتر سعید جازاری به همراه معاونان دانشگاه در روز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه، با آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع): آیت الله حسینی بوشهری گفت: پیشرفت های علمی ایران باید به جهان مخابره شود و در این راستا دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) می تواند گام های موثری بردارد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: پیشرفت های ایران در عرصه های مختلف علمی ، پزشکی، نانو، سلول های بنیادین و …. مهمترین مبلغ ایران در خارج از کشور است و این پیشرفت ها می تواند از طریق دانشجویان به سرتاسر دنیا مخابره شود.

وی خاطرنشان کرد: نشان دادن پیشرفت های علمی ایران، اردوهای علمی و بازدید از مراکز علمی کشور در کنار اردوهای فرهنگی و دینی باید در دستور کار دانشگاه باشد تا دانشجویان خارجی پس از بازگشت به کشور خودشان، دیگر نگاهی جهان سومی به ایران نداشته باشند و ایران را از لحاظ علمی، کشوری قدرتمند به دنیا معرفی کنند.

در ادامه این دیدار دکتر جازاری به معرفی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)پرداخت و گفت دانشگاه اهل بیت (ع) با یک تحول ساختاری و عزم جدی که برای ارتقای دانشگاه در تمامی بخش های علمی دارد امیدوار است با حمایت ها و ارشادات بزرگان حوزه ، قدمی را برای آموزش تخصصی دانشجویان خارجی در کلیه حوزه ها بر دارد .

ایشان افزودند این دانشگاه در حال حاضر دارای چهار دانشکده مطالعات اسلامی، علوم اجتماعی، حقوق و علوم سیاسی و دانشکده علوم و فنون است و تاسیس دانشکده فنی و مهندسی و مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه را از اقدامات مهم این دانشگاه بر شمردند و افزودند این دانشگاه تلاش دارد با حمایت های علمی دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی زمینه حضور دانشجویان علاقمند جهت تحصیل در ایران را فراهم کند.

دکتر جازاری با بیان اینکه در حال حاضر میزبان دانشجویان خارجی با ۱۲ ملیت از کشورهای مختلف می باشد گفت برنامه اصلی دانشگاه تحول و توسعه است و در این راستا رشته های جدیدی متناسب با نیازهای مسلمانان جهان در حال راه اندازی است.