آیت الله مقتدایی: دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) دغدغه دانشجویان مسلمان خارجی در رشته فنی و مهندسی را حل خواهد کرد.

دکتر سعید جازاری به همراه معاونان دانشگاه در روز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه، با آیت الله مقتدایی نماینده مجلس خبرگان رهبری و رئیس شورای سیاستگذاری حوزه علمیه خواهران دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع): آیت الله مقتدایی در این دیدار با ابراز خورسندی از انتخاب جناب آقای دکتر جازاری که سوابق علمی و اجرایی خوبی در خارج از کشور دارند گفت: فقدان محلی خاص برای دانشجویان مسلمان خارجی جهت تحصیل در رشته های فنی و مهندسی دغدغه اصلی بسیاری از بزرگان حوزه و نظام بوده است که بحمدلله دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) این خلا را پر کرده است و امیدواریم به زودی شاهد حضور دانشجویان خارجی مسلمان در چنین رشته هایی باشیم.

آیت الله مقتدایی افزود: نیاز اصلی مسلمانان به ویژه پیروان اهل بیت(ع) امروز تخصص در تمام حوزه های علمی است و این دانشگاه می تواند محلی مناسب برای این منظور باشد.

در ادامه دیدار سعید جازاری گفت: دانشگاه اهل بیت(ع) با یک تحول ساختاری و عزم جدی که برای ارتقای دانشگاه در تمامی بخش های علمی دارد امیدوار است با حمایت ها و ارشادات بزرگان حوزه ، قدمی را برای آموزش تخصصی دانشجویان خارجی در کلیه حوزه ها بر دارد .

وی افزود: این دانشگاه در حال حاضر دارای چهار دانشکده مطالعات اسلامی، علوم اجتماعی، حقوق و علوم سیاسی و دانشکده علوم و فنون است تاسیس دانشکده فنی و مهندسی و مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه را از اقدامات مهم این دانشگاه بر شمردند و گفت: این دانشگاه تلاش دارد با حمایت های علمی دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی زمینه حضور دانشجویان علاقمند جهت تحصیل در ایران را فراهم کند.

دکتر جازاری با بیان اینکه در حال حاضر میزبان دانشجویان خارجی با ۱۲ ملیت از کشورهای مختلف می باشد گفت: برنامه اصلی دانشگاه تحول و توسعه است و در این راستا رشته های جدیدی متناسب با نیازهای مسلمانان جهان در حال راه اندازی است.