انتصاب اعضای جدید شورای علمی کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از دفتر ریاست؛ دکتر منصور میراحمدی؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، روز چهارشنبه 20 آذر 1398، طی احکامی جداگانه؛ آقایان دکتر محمد تقی رهنمائی، دکتر رحمان سعیدی، دکتر سید جمال موسوی و دکتر غلامرضا جمشید نژاد اول را به عنوان “اعضاء شورای علمی کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه” برای مدت دو سال منصوب کرد.
متن احکام صادره به شرح زیر است :
جناب آقای دکتر محمد تقی رهنمائی
جناب آقای دکتر رحمان سعیدی
جناب آقای دکتر سید جمال موسوی
جناب آقای دکتر غلامرضا جمشید نژاد اول
سلام علیکم
نظر به شایستگی، تعهّد و تجارب جنابعالی، به استناد اساسنامه کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه(مصوّب هیأت رئیسه دانشگاه) و پیشنهاد سرپرست محترم معاونت پژوهشی و فناوری، به موجب این حکم برای مدّت دو سال به عنوان عضو شورای علمی کرسی مذکور منصوب می‌شوید.
امید است با همکاری سایر اعضاء، در  پیشبرد  مأموریّت‌ها  و تحقّق اهداف تعریف شده در اساسنامه‌ی مذکور، موفّق باشید.
منصور میراحمدی چناروئیه
رییس دانشگاه