آیت الله محمد علی تسخیری : دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) کادرهای آینده جهان تشیع را می سازد

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ صد و هشتاد و هشتین اجلاس موسّع شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در مشهد مقدس برگزار شد.

آیت الله «محمدعلی تسخیری» در سخنان خود در این اجلاس بر اهمیت “دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)” تأکید کرد و گفت: این دانشگاه وظیفه کادرسازی برای آینده جهان تشیع را بر عهده دارد.

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) توجه بیشتر به این دانشگاه را از اولویت های مهم مجع دانست.

مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در جهان اسلام، مبلغان بومی پیرو اهل بیت(ع) در جهان را نیز برای گسترش معارف قرآن و عترت مهم خواند و گفت: لازم است که مجمع توجه بیشتری به امور این مبلغان نماید.

آیت الله تسخیری همچنین درباره نقش آستان های مقدسه گفت: مجمع اهل بیت(ع) باید از ظرفیت های فراوان آستان قدس رضوی برای فعالیت های مشترک در زمینه ترویج معارف قرآن و عترت استفاده نماید.