مراسم شب یلدا در خوابگاه دانشجویی برادران و خواهران برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت آموزشی و فرهنگی، مراسم یلدای دانشجویی در خوابگاه برادران و خواهران با حضور دکتر سید عابدین بزرگی، سرپرست معاونت آموزشی و فرهنگی برگزار شد.

در مراسم برادران، جلسه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و در ادامه دانشجویان با اجرای برنامه های مختلفی ازجمله: قرائت مقاله تاریخچه شب یلدا و رواج آن در افغانستان، شعر، جملات طنز و اجرای مسابقه ، مراسم  شاد و مفرحی را  اجرا نمودند.

در این مراسم از دانشجویانی که در مسابقه حفظ زیارت عاشورا و عکاسی در مسیر کربلا شرکت کرده بودند با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

حسن ختام برنامه با سخنرانی سرپرست معاونت آموزشی و فرهنگی؛ دکتر سید عابدین بزرگی پیرامون امام زمان (عج) به پایان رسید و از دانشجویان پذیرایی صورت گرفت.

مراسم خواهران نیز به شکل زیر به اجرا در آمد:

1- قرائت قرآن توسط خانم مددی و اجرای برنامه ها توسط خانم عاقله مطهری

2- سخنرانی معاون آموزشی و فرهنگی حجّت الاسلام دکتربزرگی در خصوص اهمیت حضور قلب در نماز

3- سخنرانی حجّت الاسلام زارع در خصوص اهمیت تلاوت قرآن کریم، و جذابیت خواندن اشعار حافظ و سعدی و فردوسی در شب یلدا

4-  برگزاری مسابقه مشاعره توسط دانشجویان که  به برندگان این مسابقه جوایزی اهدا گردید.

5- اجرای برنامه های تفریحی وشاد وگرفتن فال حافظ توسط دانشجویان

مراسم یلدای دانشجویی دانشجویان پسر دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) – 1398/09/23