مراسم رونمایی از لوگوی انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری با حضور معاون آموزشی و فرهنگی برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری، در مراسمی با حضور حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید عابدین بزرگی، معاون آموزشی و فرهنگی و جمعی از اساتید دانشگاه از لوگوی انجمن علمی، دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری  رونمایی شد.

این مراسم روز شنبه ۱۳۹۸/۹/۳۰ در ساختمان اصلی دانشگاه و با حضور اساتیدی همچون حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید عابدین بزرگی؛ معاون آموزشی و فرهنگی، دکتر محمد غفاری فرد؛ مدیر گروه علوم اقتصادی و مشاور انجمن، دکتر علیرضا حبیبی؛ عضو هیأت علمی گروه مدیریت بازرگانی، دکتر محسن زنگنه؛ مشاور امور اقتصادی و استاد گروه اقتصاد اسلامی، دانشجویان و اعضاء انجمن برگزار شد.

شکیلا حسینی، دبیر انجمن در این مراسم ضمن سپاس از حضور اساتید، به  ارائه توضیحاتی در خصوص اهداف انجمن پرداخت و در ادامه گفت که این لوگو ترکیبی از رنگها و اشکال مختلفی است که هر یک نمایانگر امید، علم، روشنایی، طراوت، هم اندیشی، هم بستگی، اتحاد و کارتیمی دانشگاهی است.
در پایان اساتید حاضر در مراسم ضمن تائید لوگو، ابراز داشتند
که ما در کنار شما هستیم تا انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری به اهداف والای خود برسد.  این لوگو با پیام خوبی طراحی شده و امید است که دیگر انجمن ها هم با همکاری های دوطرفه ما را امیدوار کنند. و کار این انجمن الگویی برای سایر انجمن ها بشود.