گزارش تصویری/ برگزاری مراسم گرامیداشت قائد اعظم پاکستان محمد علی جناح در دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، روز چهارشنبه،  چهارم دی ماه 1398 ، به مناسبت میلاد قائد اعظم پاکستان محمدعلی جناح ​مراسم بزرگداشتی از طرف انجمن دانشجویی زبان اردو در محل نمازخانه دانشگاه  و با حضور اساتیدی همچون دکتر میثم حنیفی؛ رئیس مرکز آموزش زبان فارسی، دکتر علیرضا حبیبی عضو هیأت علمی گروه مدیریت بازرگانی و دکتر محمد امامی پور؛ مدیر گروه حقوق خصوصی و جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم برنامه های متنوعی همچون سخنرانی( دکتر یوسف رضایی)، دکلمه شعر، پخش مستند(درباره قائد اعظم محمد علی جناح)، اهداء جوائز (ویژه دانشجویان وررودی جدید مرکز زبان فارسی) و سخنرانی دانشجویی برگزار شد.