مراسم میلاد حضرت زینب (س) ویژه خواهران دانشجو در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت آموزشی و فرهنگی، روز دوشنبه نهم دی 1398، مراسم جشنی ویژه خواهران و با محوریت کانون قرآن و عترت، بمناسبت میلاد عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها و باحضور دکتر سید عابدین بزرگی؛ معاون آموزشی و فرهنگی در ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

از ویژه برنامه های اجرا شده در این مراسم، قرائت مقاله؛ توسط خانم ها اسوه رضوی و آسیه عزیزی، شعر و دکلمه؛ توسط خانم ها هما نقوی و حوا خالقی، گروه تواشیح؛ توسط اعضای کانون قرآن و عترت و سخنرانی توسط دکتر سید عابدین بزرگی؛ معاون آموزشی و فرهنگی و حجّت الاسلام و المسلمین محمدرضا زارع خورمیزی، عضو هیأت علمی گروه تاریخ اسلام بود.