گزارش تصویری/تجدید میثاق رئیس، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با آرمان‌های امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، چهارشنبه شانزدهم بهمن 1398، رئیس، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) از ملیت های مختلف به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در این مراسم که توسط مجمع جهانی اهل بیت (ع) ترتیب داده شده بود دبیر کل، معاونین، مدیران و کارکنان مجمع جهانی اهل بیت (ع) نیز با نثار تاج گل، به مقام شامخ امام راحل عظیم الشأن ادای احترام کردند.

این خبر را به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook اشتراک گذاری در telegram اشتراک گذاری در whatsapp اشتراک گذاری در twitter