نخستین فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته ی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام در مقطع دکتری پذیرفته و مشغول به تحصیل شد.

به گزارش روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از گروه زبان و ادبیات فارسی؛ خانم حوا رحیمی، فارغ التحصیل ممتاز رشته ی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام، در مقطع دکتری رشته ی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل شده است.

این موفقیت را به ایشان و استادان، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام تبریک عرض می کنیم و برای سایر عزیزان نیز آرزوی موفقیت داریم.

گفتنی است نخستین گروه از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته ی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام (ورودی سال 1396)، پیش از آغاز سال تحصیلی جاری، فارغ التحصیل شده اند.