نخستین نشست شورای علمی کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت پژوهشی و فناوری، نخستین جلسه شورای علمی کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه با حضور دکتر منصور میراحمدی؛ رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا ابوئی مهریزی؛ معاون پژوهشی و فناوری و اعضای شورای علمی کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه، روز سه شنبه 29 بهمن ماه 1398 در سالن جلسات دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) برگزار گردید.

در آغاز جلسه، دکتر میراحمدی ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به اعضای شورای علمی، به تبیین اهداف، ضرورت ها و علل تشکیل کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه پرداخت.

در ادامه نیز هریک از اعضای شورا ضمن تقدیر از نکته سنجی مسئولین و به ویژه ریاست دانشگاه در تشخیص ضرورت تشکیل این کرسی تاکید داشتند، و افزودند دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) از معدود مراکز علمی در کشور است که نگاه آن به جای غرب به شرق بوده و این موضوعی است که حتی در مرکز علمی بزرگ کشور نیز ضرورت آن هنوز تشخیص داده نشده است. ولی خوشبختانه این دانشگاه به اهمیت این مقوله آگاه گردیده و تلاش هایی جهت رفع خلاء علمی موجود در این مسیر برداشته است.

تلاش جهت ارائه برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای پیشبرد اهدف کرسی، پیگیری دستیابی به منابع جدید مالی از طریق مراکز خصوصی و عدم وابستگی به بودجه های دولتی، استفاده درست و کامل از پتانسیل های موجود دانشگاه به ویژه دانشجویان و تلاش جهت توانمند سازی بیشتر آنان و…. از دیگر مباحث اساسی مطرح شده در این جلسه بود.

در پایان جلسه دکتر محمد رضا ابویی مهریزی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه به عنوان دبیر علمی کرسی مطالعات افغانستان و آسیای میانه انتخاب شد.

این خبر را به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook