تقدیر و تشکر معاون آموزشی و فرهنگی از اقدامات ارزشمند اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه در برگزاری کلاس ها بصورت غیر حضوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت آموزشی و فرهنگی، دکتر سید عابدین بزرگی در پیامی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات ارزشمند اعضای هیأت علمی و اساتید مدعو دانشگاه در برگزاری کلاس ها به صورت غیر حضوری، گفت؛ زیر ساخت و امکانات برگزاری کلاس ها به صورت آموزش الکترونیکی (مجازی) در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) فراهم شده است و از تاریخ ۲۳ فروردین 1399 قابل اجرا برای اساتید می باشد. ان شاء الله از این تاریخ تمام کلاس ها بر اساس برنامه هفتگی، به صورت منظم و از طریق سامانه دانشگاه برگزار می گردد.
فرصت را مغتنم شمرده فرارسیدن سال نو و اعیاد شعبانیه را خدمت تمامی اساتید و همکاران عزیز تبریک عرض نموده و سالی سرشار از تندرستی، بهروزی و موفقیت از درگاه خداوند متعال را مسألت دارم.

متعاقباً راهنمای استفاده از نرم افزار آموزش مجازی (Adobe conncet) ویژه استفاده اساتید در سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.