امکانات لازم برای برگزاری کلاس ها بصورت آموزش الکترونیک(مجازی) فراهم و در صفحه اصلی سایت دانشگاه در دسترس قرار گرفت

معاونت آموزشی و فرهنگی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج) به اعضای هیأت علمی، اساتید مدعو و دانشجویان عزیز و تشکر از همکاری همگان در تداوم برنامه های آموزشی دانشگاه در قالب آموزش الکترونیکی(مجازی) به اطلاع می رساند، با همکاری اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه راهنمای نصب و استفاده از نرم افزار Adobe connect (ویژه آموزش مجازی) جهت بهره مندی اساتید و دانشجویان بر روی صفحه اصلی سایت دانشگاه قرار گرفته است. دانشجویان و اساتید می توانند با مراجعه به صفحه اصلی دانشگاه ذیل اخبار نرم افزار را دریافت کرده و طبق راهنما از آن استفاده نمایند.

در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای همه همکاران محترم و دانشجویان عزیز انتظار می رود با مشارکت و فعالیت موثر خود در برگزاری این نیمسال با کیفیت هر چه تمام پشتیبانی نموده موجبات نیل به اهداف آموزشی دانشگاه را فراهم آورند.

معاونت آموزشی و فرهنگی