کلاس های درس از روز شنبه 23 فروردین 1399 بصورت آموزش الکترونیک طبق برنامه هفتگی برگزار خواهد شد

• ضمن تبریک میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) و تشکر از همه اساتید هیات علمی و مدعو که تاکنون از طریق وآتس اپ و یا … دروس خود را تدریس کرده اند، به اطلاع می رساند:
  • با توجه به فراهم شدن زیر ساخت آموزش الکترونیکی(مجازی) در دانشگاه، از روز شنبه مورخه ۲۳ /1399/1 همه دروس براساس برنامه هفتگی و از طریق نرم افزار (Adobe connect)  باید تدریس شوند.
  • مقررات و ضوابط حضور در کلاس های مجازی، همچون کلاس های حضوری و بر اساس برنامه هفتگی بوده، غیبت دانشجویان توسط اساتید محترم محاسبه خواهد شد.
  • شایسته است همه اساتید محترم اقدام لازم را برای مشارکت حداکثری دانشجویان به عمل آورده و اهمیت حضور در کلاس های مجازی را به دانشجویان یاد آور شوند تا انشاالله با تلاش و مشارکت جمعی دانشجویان عزیز و اساتید گرامی، ضمن تداوم وظایف آموزشی خود، آسیب های احتمالی به حداقل برسد.
معاونت آموزشی و فرهنگی