نشست هیأت رئیسه دانشگاه با حضور مسئولین معاونت بین الملل مجمع جهانی اهل بیت علیهم السّلام برگزار شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل ازدفتر ریاست، حجّت الاسلام و المسلمین دکتر زارعان؛ معاون بین الملل مجمع جهانی اهل بیت علیهم السّلام با همراهی مدیران بخش‌های مختلف معاونت، در جلسه هیأت رئیسه مورّخ 13-03-1399 دانشگاه حضور یافتند.

در این نشست که در ادامه جلسات قبلی به منظور بررسی راهکارهای مختلف تعامل و هم افزایی بیشتر بین دانشگاه و معاونت بین الملل مجمع برگزار گردید، پس از بحث و بررسی و ارائه نظرات و راهکارهایی مفید توسّط اعضای حاضر در جلسه، مقرّر گردید به منظور تداوم تعاملات، پیگیری و عملیاتی نمودن راهکارهای پیشنهادی، کمیته‌ای متشکل از نمایندگان دانشگاه و معاونت بین الملل مجمع تشکیل و اقدام نمایند.