معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همکاری های فرهنگی و پژوهشی با دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام اعلام آمادگی کرد

نشست دوستانه رئیس و مدیران دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام با معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز یکشنبه مورخ 26 اردیبهشت 1400 در سالن جلسات معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام، در این دیدار دکتر سعید جازاری گزارشی از روند توسعه کمی و کیفی دانشگاه در ماه های اخیر ارائه کرد و گفت: برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی و همچنین فعالیت های موثر فرهنگی، کار را باید به دستان اربابان فرهنگ سپرد. افرادی متدین و دارای سبقه ی فرهنگی موثر می توانند در این امر مهم ما را یاری کنند.

دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه برای همکاری با دانشگاه بین المللی اهل بیت اعلام آمادگی کرد و گفت: همیشه به حوزه بین الملل علاقه مند بوده ام و چالش ها و مشکلات این حوزه را می شناسم .

وی افزود: در کارهای بین الملل باید بسیار محتاط بود زیرا ممکن است بعضی کارها و اعمال تاثیرات معکوس به همراه داشته باشد.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کردند: گفتگو خارج از تعصبات تاریخی و در فضای معنویت و انسانی می تواند بسیار موثر باشد و دانشگاه باید به سمتی حرکت کند که دوره های مشترک در حوزه های معنویت، معرفت شناسی، عدالت و …. را برگزار کند.

در ادامه ایشان افزودند : برگزاری جشنواره های بین المللی، نشر کتاب های دانشجویی به عنوان کتاب های مرجع، عقد تفاهم نامه های علمی و پژوهشی با دانشگاه های دنیا و حفظ خوشنامی دانشگاه از دیگر کارهای مهمی است که می توان در عرصه بین الملل انجام داد.

گفتنی است در این جلسه تفاهم نامه فعالیت های فرهنگی و پژوهشی فی مابین دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح و مقرر شد در جلسه بعدی که به میزبانی دانشگاه برگزار خواهد شد مورد بررسی قرار گیرد.