دیدار معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با رایزن فرهنگی سفارت هندوستان در تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت آموزشی و پژوهشی ، ظهر پنجشنبه 6 تیر 1398، جلسه مشترکی فیمابین دکتر محمد امامی پور؛ معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه و آقای دکتر آبهی کومار سینک؛ رایزن فرهنگی سفارت هندوستان در  تهران برگزار گردید.
در این نشست که آقای رضا عشقی رئیس اداره خدمات پژوهشی دانشگاه نیز حضور داشت دکترامامی پور ضمن معرفی کوتاهی از دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) اظهار داشت؛ نظر به سابقه طولانی روابط علمی و فرهنگی ایران و هند و همچنین حضور دانشجویان هندوستانی در این دانشگاه، همکاری مشترک علمی، پژوهشی و فرهنگی با سفارت هند از ضروریات اجتناب ناپذیر است. ایشان در ادامه به بیان تمایل مسئولین دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) بر گسترش  همکاری های علمی و فرهنگی پرداخت.
در ادامه آقای عشقی؛ رئیس اداره خدمات پژوهشی دانشگاه نیز تاکید داشت با توجه به رشته های موجود در دانشگاه(در حوزه علوم انسانی) این همکاری ها می تواند در قالب برگزاری نشست ها، همایش ها و کارگاه های مشترک، اعطای فرصت های مطالعاتی، برگزاری دوره های کوتاه مدت، جذب و اعطای بورسیه به دانشجویان نخبه پیشنهادی ، آموزش زبان فارسی و …. صورت گیرد.
آقای دکتر آبهی کومار سینک رایزن فرهنگی هندوستان نیز در این دیدار ضمن بر شمردن این سابقه طولانی به بیان اشتیاق سفارت هند برای گسترش روابط پرداخت و اظهار داشت سفارت هندوستان با بسیاری از دانشگاه ها و مجامع علمی ایران تفاهم نامه همکاری داشته و هم اکنون نیز بعضی دانشگاه ها در خواست عقد تفاهم نامه جدید را دارند و مایه مسرت خواهد بود این همکاری های علمی و فرهنگی با دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) که میزبان دانشجویان هندوستانی است صورت گیرد.
آقای دکتر کومار سینک تاکید داشتند در حوزه علوم انسانی که پایه اصلی فعالیت های دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) است رشته های زبان و ادبیات فارسی، جغرافیا، رواشناسی، علوم سیاسی، روابط بین ­الملل، اقتصاد و تجارت  از جمله رشته های جذاب برای دانشجویان هندی است. از این رو دانشگاه می تواند با جذب و اعطای بورسیه به دانشجویان هندوستانی در این رشته ها زمینه همکاری بیشتر را فراهم کند و سفارت هندوستان هم تلاش خواهد نمود تا با معرفی این دانشگاه به مجامع علمی و دانشگاهی کشور هند زمینه همکاری بیشتر با دانشگاه های هندوستان را فراهم کند. ایشان تاکید داشتند امکان همکاری طولانی مدت و برگزاری نشست و همایش مشتر ک در تمامی زمینه ها مشترک وجود دارد ولی در کوتاه مدت سفارت آمادگی برگزاری همایش ها یا نشست های اقتصادی مشترک با تاکید بر نقش کلیدی بندر چهابهار در تحول اقتصادی سه کشور افغانستان، هندوستان و ایران را داراست.