با حضور نماینده معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد: دیدار معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با هیأت دانشگاه مصباح‌الدجی پاکستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام، به نقل از معاونت بین الملل، روز چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 هیأتی از دانشگاه مصباح الدجی شهر مولتان پاکستان میهمان مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السّلام بودند. در این جلسه که آقای خاکرند معاون بین‌‌الملل و آقایان مهدوی‌منش و معظمی از معاونت بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السّلام و آقای هاشمی به نمایندگی از معاونت بین‌الملل دانشگاه حضور داشتند، ابتدا هیأت پاکستانی ضمن معرفی دانشگاه مصباح‌الدجی و دستاوردهای آموزش مجازی آن و پخش مستندهای تصویری در همین رابطه، خواستار همکاری بین‌دانشگاهی با دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت علیهم‌السّلام شدند. در ادامه آقای هاشمی، حوزه های ممکن برای همکاری از جمله در زمینه جذب دانشجو، کمک به تأسیس شعبه دانشگاه در پاکستان، آموزش زبان فارسی، دوره‌های کوتاه‌مدت، دوره‌های مشترک و تبادل تجربیات در زمینه آموزش مجازی را معرفی کرده و آمادگی دانشگاه را برای تنظیم تفاهم‌نامه همکاری اعلام نمود. در ادامه جناب آقای خاکرند پیشنهاداتی برای پربار و عملی تر شدن همکاری میان دو دانشگاه ارائه دادند.