​با حضور 10 نفر از متقاضیان پذیرش در جلسه مصاحبه حضوری، مرحله دوم ارزیابی داوطلبان پذیرش در دانشگاه بین ­المللی اهل­ بیت (ع) آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت بین ­الملل، روز سه شنبه 24 اردیبهشت 1398، فرآیند مصاحبه حضوری تعدادی از داوطلبان فارسی  ­زبان در محل ساختمان مرکزی دانشگاه در تهران انجام پذیرفت.

داوطلبان حاضر در این جلسه، در مرحله اول ارزیابی توانستند حد نصاب لازم را کسب کنند و طبق اطلاعیه رسمی از ایشان جهت حضور در جلسه مصاحبه حضوری به عنوان مرحله دوم ارزیابی دعوت به عمل آمد.

شایان ذکر است بخش دوم مصاحبه حضوری داوطلبان پس از ماه مبارک رمضان، با حضور هیئت مصاحبه ­کننده دانشگاه در شهر کابل انجام خواهدگرفت و نتایج نهایی، پس از اتمام فرآیند مصاحبه حضوری اعلام می­ گردد.