سفر هیأت اعزامی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به افغانستان با هدف ارزیابی داوطلبان پذیرش، بازدید از مراکز علمی و دیدار با دانش آموختگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام، به نقل از معاونت بین الملل، روز شنبه 25 خرداد 1398 دکتر  محمد امامی پور؛ معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و هیأت همراه به منظور انجام مرحله دوم ارزیابی داوطلبان پذیرش، بازدید از مراکز علمی و دیدار با دانش آموختگان دانشگاه، تهران را به مقصد  کابل ترک کردند.
هیأت اعزامی دانشگاه که بر اساس برنامه از پیش اعلام شده عازم افغانستان شده بود، به محض ورود به کابل مورد استقبال رسمی مسئولان دانشگاه خاتم النبیین (ص) قرار گرفت و در ضیافت ناهار جناب آقای دکتر سجادی، نماینده پارلمان جمهوری ‌اسلامی افغانستان و رییس دانشگاه خاتم النبیین (ص) شرکت کرد.
پس از ضیافت ناهار، طرفین به تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف فی ما بین پرداختند.
 فرآیند جذب و پذیرش دانشجو و مشکلات آن، پتانسیل‌ های موجود جهت همکاری های آتی و … از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
شایان ذکر است؛ در این سفر دکتر محمد ناصر توسلی زاده؛ مشاور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و آقایان گودرزی و بهرامی، دکتر امامی پور را همراهی می کنند.