مصاحبه با داوطلبان پذیرش، دیدار با اساتید و مسئولان دانشگاه ها از برنامه های روز سوم سفر هیأت اعزامی دانشگاه به افغانستان

برگزاری سومین جلسه مصاحبه، دیدار با اساتید دانشگاه خاتم النبیین(ص) و دیدار با مسئولان مرکز تحصیلات عالی اهل بیت (ع) برنامه های سومین روز سفر هیأت اعزامی دانشگاه به افغانستان

برگزاری جلسه مصاحبه با داوطلبان پذیرش در رشته روابط بین الملل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)؛ به نقل از معاونت بین الملل، جلسه مصاحبه حضوری متقاضیان پذیرش در رشته روابط بین الملل، روز دوشنبه ۲۷ خرداد 1398، با حضور بیش از ۲۵ داوطلب برگزار شد. هیأت اعزامی دانشگاه با برگزاری دو جلسه در نوبت های صبح و عصر به مدت ۱۰ ساعت به ارزیابی توانایی داوطلبان پرداختند.

دیدار با اساتید دانشگاه خاتم النبیین (ص)

دکتر محمد امامی پور, معاون آموزشی و پژوهشی و مدیر گروه رشته حقوق خصوصی و هیأت همراه با اساتید رشته های روابط بین‌الملل، حقوق عمومی و حقوق بین الملل دانشگاه خاتم النببین (ص) کابل دیدار  و گفتگو کردند.
برگزاری طرح تبادل اساتید، انجام پروژه های مشترک، نحوه افزایش کیفیت و بهره وری کلاس های درس و … از جمله پیشنهادها و موضوعات طرح شده در این جلسه بود.

دیدار با مسئولان مرکز تحصیلات عالی اهل بیت (ع) کابل

آخرین برنامه هیأت اعزامی دانشگاه در روز سوم حضور در افغانستان شرکت در ضیافت شام جناب آقای دکتر طاهری، رییس مرکز تحصیلات عالی اهل بیت (ع) بود.
در این نشست صمیمانه، طرفین به تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف فی ما بین پرداختند. ارایه گزارش نحوه ارزیابی اولیه داوطلبان معرفی شده از سوی معرف و بررسی مشکلات و راهکارها از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
شایان ذکر است؛ مرکز تحصیلات عالی اهل بیت (ع) از جمله مراکز علمی است که با دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) تفاهمنامه همکاری به امضا رسانده و سالانه دانشجویان متعددی را جهت ارزیابی به دانشگاه معرفی می کند.