هیأت اعزامی دانشگاه در جریان سفر به کشور افغانستان از شبکه تلویزیونی تمدن و مجموعه حوزه علوم اسلامی خاتم النبیین (ص) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و به نقل از معاونت بین الملل، هیئت اعزامی دانشگاه در جریان سفر خود به کشور جمهوری اسلامی افغانستان از شبکه تلویزیونی تمدن و مجموعه حوزه علوم اسلامی خاتم النبیین (ص) بازدید کردند.
در این بازدید که حدود 3 ساعت به طول انجامید، هیئت اعزامی از بخش های مختلف شبکه تلویزیونی تمدن از جمله حوزه اخبار و سرویس سیاسی، کودک و نوجوان، مذهبی، اجتماعی و … بازدید کردند و با دست اندرکاران این شبکه به گفتگو پرداختند. شایان ذکر است در حال حاضر بیش از 65 شبکه تلویزیونی فعال در کشور افغانستان وجود دارد که شبکه تمدن از جمله فعال ترین و پرمخاطب ترین رسانه های تصویری در این کشور است.
در ادامه این بازدید، گروه اعزامی دانشگاه از مجموعه حوزه علوم اسلامی خاتم النبیین (ص) بازدید کردند. این حوزه مشتمل بر کلاس‌ های درس، محل اقامت طلاب، مسجد، سالن اجتماعات و کتابخانه است که در مساحتی به وسعت حدود 5 هکتار با تلاش معمارانی از هرات و اصفهان بنا شده است.
قابل ذکر است مجموعه شبکه تلویزیون تمدن و حوزه علوم اسلامی خاتم النبیین (ص) به همت عالم جلیل القدر، حضرت آیت الله محسنی در شهر کابل بنا شده است.