دیدار رئیس و مدیران دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) با دکترحدادعادل

رئیس و مدیران ارشد دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) روز یکشنبه دوم خرداد 1400 با آقای دکتر حداد عادل عضو هیات امنا دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در محل فرهنگستان زبان فارسی دیدار کردند .

دکتر حداد عادل با تشکر از حضور هیات رئیسه دانشگاه اهل بیت (ع) حرکت رو به رشد و تحولی دانشگاه را حرکتی قابل تقدیر بر شمرد و گفت تغییر ساختمان فیزیکی دانشگاه، اقدام جهت گسترش کیفی دانشگاه در جذب هیات علمی متخصص همچنین توسعه رشته های کاربردی از مهم ترین نیازهای دانشگاه بود که بحمدلله به خوبی انجام شده است و جای تشکر دارد.

رئیس فرهنگستان زبان فارسی با بیان اینکه تنوع ملیتی در پذیرش دانشجویان دانشگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و دانشگاه باید رویکرد جدیدی را در این حوزه آغاز نماید.

وی با بیان اینکه مقالات و کتاب های منتشره دانشگاه باید در راستای پژوهش های دانشگاه باشد از اینکه به زودی مجلات علمی دانشگاه منتشر خواهد شد ابراز خورسندی کرد.

رئیس بنیاد سعدی زبان فارسی را دارای جایگاه ویژه ای در انتقال فرهنگ و ادبیات غنی ایران دانست و افزود بنیاد سعدی آماده است هر گونه همکاری در این خصوص را با دانشگاه داشته باشد.

پیش از صحبت های دکتر حداد عادل رئیس و اعضای جلسه به بیان گزارشی از اقدامات صورت گرفته در همه حوزه ها به ویژه تاسیس اولین مرکز بین المللی رشد و نوآوری در دانشگاه پرداختند و برنامه دانشگاه را تحول، گسترش و رشد کمی و کیفی در تمام زمینه ها برشمردند.