نشست رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با اعضای هیأت علمی

نشست دوستانه دکتر سعید جازاری؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و مدیران ارشد دانشگاه با اعضای هیأت علمی روز شنبه اول خرداد 1400 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)؛ این نشست با حضور دکتر مهدی صالحی؛ معاون ارتباطات و امور بین الملل؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی قمی؛ معاون پژوهش و فناوری، دکتر سید عابدین بزرگی؛ معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.

دکتر سعید جازاری در این نشست گفت: ما باید به عنوان یک سنت حسنه و در مسیر پیشبرد اهداف دانشگاه چه توسعه کیفی و چه دیگر ابعاد توسعه جلساتی را حداقل هر دوماه یکبار با شما عزیزان به عنوان ارکان رکین دانشگاه داشته باشیم اما شرایط کرونایی و شرایط مشغله دانشگاه مانع از این بود که ما بتوانیم زودتر این جلسه را برگزار کنیم.

وی ادامه داد: بحث اول بحث رشته های دانشگاه است ما بحمدالله قریب به 11 رشته جدید را تاکنون ثبت و بارگذاری کردیم که از این یازده رشته، پنج رشته در مقطع کارشناسی ارشد و شش رشته در مقطع دکتری هستند.

رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) گفت: تلاش داریم انشاالله مقطع دکتری را در مهرماه شروع کنیم جلسات مفصلی در شرایط کرونایی با مجموعه وزارت علوم و برخی از دستندرکاران این کارگروه ها داشتیم که شروع مقطع دکتری ما برای مهر ماه فراهم باشد.

وی ادامه داد: یک بشارت هم این است که روز چهارشنبه مجوز پذیرش دانشجویان ایرانی ما صادر شد و به ما هم ابلاغ شد و ما بحمد الله در مهرماه دانشجویان ایرانی هم در کلاس های درس خواهیم داشت.

دکتر سعید جازاری گفت : ما توقعمان این است که برای سال آینده هیأت جذب را در خود دانشگاه داشته باشیم و نیازی به دانشگاه های واسطه ای برای پروسه جذب هیأت علمی نداشته باشیم.

رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در خصوص وضعیت حقوق اساتید گفت : براساس شرایط موجود جامعه حقوقی که برای اساتید ما در نظر گرفته می شود به هیچ وجه مورد تایید ما نیست؛ هیأت علمی ما از نظر فضای مادی باید به گونه ای باشد که کمترین دغدغه ای سراغ او نیاد کمترین اضطرابی نداشته باشد که در این راستا تلاش هایی صورت گرفته که انشاالله ادامه پیدا خواهد کرد.

دکتر سعید جازاری در بخش دیگری از سخنان خود گفت : انشاالله بزودی دانشکده فنی ما افتتاح خواهد شد؛ خوب تفاهم نامه های متعددی داشتیم بحمدالله تعمیرات دانشکده تقریباً به اتمام رسیده و در آنجا؛ هم سیستم خوابگاهی و هم سیستم آموزشی مجزای از این بخش از دانشگاه خواهد بود.

رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) گفت واقعیت موضوع این است که اگر شما اساتید محترم بخواهید می توانید فضای دانشجویان را از نظر فرهنگی عوض کنید؛ اصلا نیازی نیست که ما اردو ببریم، یک دور هم نشینی استاد با دانشجو فضا را عوض می کند استدعای من این است که بحث فرهنگی را هر استاد خود ببیند و دنبال پروژه فرهنگی نباشد ما در حوزه فرهنگی به شما امید داریم که بتوانید دانشجو را تغییر بدهید؛ هم به فرهنگ اصیل ایرانی هم به تداوم مسیر.

وی افزود: ما در مسئله جذب هم بازنگری کردیم زیرا خروجی ها؛ مطلوب ما نیست نه از نظر علمی قابل پذیرش است و نه از نظر اخلاقی و این پروسه در آینده باید تغییر کند که هم تابعیت ها و هم جنسیت ها و هم کیفیت ها تغییر بکند ما در آینده یک بافت بیشتری از اعراب خواهیم داشت یک بافتی هم از هندو زبان ها و پاکستانی ها خواهیم داشت و یک تنوعی در ملیت ها ایجاد خواهیم کرد.

در ادامه جلسه اساتید و اعضای هیات علمی ضمن تشکر از زحمات تیم جدید و مدیریت جدید دانشگاه، مسائل و مشکلاتی که در دانشگاه با آن ها روبرو بودند را بیان کردند که توسط رئیس دانشگاه پاسخ داده شد.