نشست دوستانه رئیس و اعضای هیئت رئیسه با اساتید در شروع سال تحصیلی

دکتر سعید جازاری به همراه اعضای هیئت رئیسه صبح امروز با اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه در جلسه ای دوستانه به گفت و گو پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام، در این نشست حجت الاسلام جازاری ضمن تشکر از زحمات اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه، از ورود 4  رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد و مجوز برای مقطع دکترا در چند رشته خبر داد و گفت: رشته های زبان و ادبیات فارسی برای غیرفارسی زبانان، مردم شناسی، مکاترونیک و معماری از رشته های جدیدی هستند که در دانشگاه و از ترم آتی دانشجو می پذیرند.

وی در ادامه افزود: تعداد رشته های جدید به دوبرابر ظرفیت فعلی خواهد رسید و در بعضی از رشته ها مجوزهای لازم برای مقطع دکترا اخذ شده است .

ایشان با اشاره به این موضوع که دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام در دفترچه انتخاب دانشگاه در کنکور ارشد سال 1400 لحاظ شده است خاطر نشان کرد: در ترم آینده میزبان دانشجویان ایرانی هم خواهیم بود.

در پایان دکتر سعید جازاری اساتید را اولیا نعمتان دانشگاه نامید و گفت: حیات و جایگاه علمی دانشگاه در دستان اساتید است و استادان  محترم با ارائه مقالات علمی و پژوهشی و کتاب های خود می توانند جایگاه علمی دانشگاه را ارتقا بخشند.  همچنین وی اشاعه فرهنگ ایرانی و اسلامی را از اولویت های این دانشگاه دانست و نقش اساتید در احقاق این امر را اساسی دانست.

در ادامه جلسه اعضای هیات رئیسه به بیان گزارشات خود پرداختند و اساتید نیز سوالات و مشکلات خود را با مدیران مطرح کردند.