عرض تسلیت به مناسبت رحلت حضرت آیت‌الله العظمی «شیخ آصف محسنی» رئیس شورای علمای شیعه افغانستان و مرجع تقلید شیعیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، حضرت آیت‌الله العظمی «شیخ آصف محسنی» رئیس شورای علمای شیعه افغانستان و مرجع تقلید شیعیان این کشور در سن 84 سالگی دار فانی را وداع گفت.
حضرت آیت‌الله محسنی در سال 1314 هجری شمسی در شهر قندهار دیده به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی خود را در همین شهر به پایان رساند. وی در سنین جوانی عازم نجف اشرف شد و در محضر اساتید حوزه علمیه نجف، علوم دینی را فرا گرفت.
این عالم افغانستانی جزو حامیان تقریب مذاهب اسلامی بود و در اعضای شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت نیز عضویت داشت. وی همچنین بنیانگذار حوزه علمیه و دانشگاه خاتم‌النبیین در کابل افغانستان بوده است.
روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، ضمن عرض تسلیت ارتحال آن فقید سعید به بیت شریف، خانواده، بازماندگان، شاگردان، علما و حوزه‌های علمیه افغانستان، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت واسعه و رضوان الهی و برای بازماندگان و ارادتمندان ایشان صبر توام با اجر مسئلت می‌نماید.