برگزاری مراسم تکریم دبیرکل سابق و معارفه دبیرکل جدید مجمع جهانی اهل بیت (ع) با حضور رئیس، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)؛” آیین تکریم حجت الاسلام والمسلمین «محمدحسن اختری» و معارفه حجت الاسلام والمسلمین دکتر «رضا رمضانی» دبیران کل سابق و جدید مجمع جهانی اهل‏ بیت(ع)” با حضور علمای اعلام، مسئولان کشوری و لشکری، اعضای شورای عالی، مجمع عمومی، رئیس، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، مدیران و کارکنان مجمع جهانی اهل بیت(ع)، رؤسا و معاونان نهادهای فرهنگی، شخصیت های حوزوی و دانشگاهی و علاقمندان به مباحث فرهنگی برگزار شد.
در این مراسم با شکوه که صبح شنبه 9 شهریور 1398 در سالن همایش های دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا گردید حضرات آیات، حجج اسلام و آقایان «مجتهد شبستری» رییس، «سید ابوالحسن نواب» دبیر و «محمدعلی تسخیری»، «سید احمد خاتمی»، «حسین المعتوق» و «محمدی عراقی» اعضای شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، «محسن قمی» معاون روابط بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، «سید عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده ویژه رییس جمهوری اسلامی ایران، «دکتر منصور میر احمدی» رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، «علی عباسی» رییس جامعه المصطفی(ص) العالمیه، «ابوذر ابراهیمی ترکمان» رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، «مصطفی رستمی» رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و جمع زیادی از چهره های دینی و فرهنگی شرکت کردند.
دبیرکل سابق مجمع جهانی اهل بیت(ع) در مراسم تکریم و معارفه دبیران کل مجمع که در سالن همایش های دانشکده پزشکی تهران برگزار شد، اظهار داشت: به برکت عاشورای اباعبدالله پیروان اهل بیت(ع) در جهان گسترش یافته و در حال گسترش است.

حجت الاسلام و المسلمین «محمدحسن اختری» اظهار داشت: لازم می دانم خداوند متعال را شکر کنم از اینکه توفیق عنایت کرد از آغاز طلبگی ام به امر تبلیغ و در خدمت رهبر فرزانه و یگانه دوران آیت الله العظمی امام خمینی باشم. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به خصوص بیش از 35 سال مورد لطف و عنایت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای بودم. از سال 65 که از سوی ایشان ماموریت یافتم تا به امروز در مراحل مختلفی مورد عنایت ایشان قرار گرفته ام. روز اولی که با برادر بزرگوارمان حجت الاسلام والمسلمین حجازی گفتگو کردیم، فرمودند مقام معظم رهبری از شما راضی است. من خیلی خوشحال شدم که در رکاب مقام معظم رهبری بوده و هستم. لازم می دانم از عنایت، محبت ها و الطاف رهبر انقلاب و دفتر ایشان، آقای قمی و اعضای شورای عالی که در این 15 سال همواره پشتیبان و حامی برنامه های مجمع بودند، قدردانی کنم.
اختری در تشریح فعالیت های مجمع جهانی اهل بیت(ع) در دوران مدیریت خود اظهار داشت: نسبت به فعالیت های مجمع در این 15 سال، بنده نمی توانم در یک خلاصه و وقتی که در نظر گرفته شده توضیح دهم. من در یکی از مجامع عمومی بیش از 50 دقیقه شرح برخی از فعالیت ها را ارائه کردم. انصافا فعالیت ها بسیار گسترده است. لازم می دانم از همه کسانی که در انجام این مسئولیت به هر نحوی کمک کردند، از رؤسای جمهوری، وزار، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و ارگان های دیگر از ما حمایت و پشتیبانی کردند تشکر می کنم.
وی درباره تأسیس تشکل های مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: تشکل زنان، جوانان، پزشکان. بنیاد پزشکان بدون مرز را ایجاد کردیم که در حال گسترش است و یکی از نیازمندی های بزرگ جامعه است. امروز متخصصین و نخبگان زیادی در جهان تشیع داریم. افراد بسیار متخصص و پزشکان مجرب در زمینه های مختلف وجود دارند که در جهان پراکنده اند. این بنیاد را ایجاد کردیم تا بتواند این افراد را بکار بگیرد. زمینه فعالیت انها وجود دارد ولی نیاز به ادامه راه دارد.
اختری افزود: در مجمع توانستیم دانشگاه اهل بیت(ع) را راه اندازی کنیم و با تلاش های گسترده توانستیم به عنوان دانشگاه جهانی اهل بیت(ع) تثبیت کنیم و مجوز بگیریم که نیاز به پشتیبانی و کار زیادی دارد. در فضای مجازی کارهای خوبی انجام گرفته اما فضای مجازی به امکانات نیاز دارد. به تغذیه، تولید و پشتیبانی نیاز دارد. خبرگزاری اهل بیت با 25 زبان در دنیا اخبار اهل بیتی را منتشر می کند. ویکی شیعه با ده زبان فعالیت می کند. همچنین بانک اطلاعات مجمع نیاز به فعالیت ها و گسترده تر شدن دارد.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی طی سخنانی در این مراسم گفت: از حسن اعتماد رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه ای که این مسئولیت خطیر و مهم را به یکی از ارادتمندان خود واگذار کردند و همچنین از شورای عالی مجمع و همه برادران و خواهرانی که در جلسه حضور پیدا کردند تشکر قدردانی می‌کنم.
وی افزود: بی‌شک این کار مهم با این گستردگی بدون حضور نخبگان و صاحبان اندیشه و خصوصا شورای محترم عالی، علما، مراجع، دفتر مقام معظم رهبری و ارشادات رهبر انقلاب ممکن نخواهد بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تصریح کرد: راهبرد مجمع همانطوری که در سخنان مقام معظم رهبری بود عقلانیت، معنویت، عدالت خواهی، بیداری و ترویج نهضت مقاومت است. بیانات رهبر انقلاب هم در قرآن و هم در روایات مورد توجه قرار گرفته است. شاید 300 آیه در قرآن درباره عقلانیت و تفکر آمده است. ائمه معصوم هم از پیروان خود همین را طلب می کنند که مسیر؛ مسیر عقلانی باشد.
وی ادامه داد: اهل بیت هم میزانند، هم مصباحند و هم مفتاح. اهل بیت واسطه در عرفان، معرفت، عبودیت و توحیدمحوری هستند. این راهبرد باید موردتوجه قرار گرفته شود.
دبیرکل جدید مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: فعالیت ها و مطالباتی که رهبر معظم انقلاب از مجمع جهانی اهل بیت(ع) دارند با جدیت پیگیری خواهد شد، گرچه کمبودها و کاستی ها بوده و هست. در عرصه مدیریت فرهنگی و دینی باید ببینیم چه عواملی باعث توسعه و موفقیت است و چه موانعی باعث فاصله گرفتیم از اهداف. ما با مطلوب خیلی فاصله داریم و این در همه عرصه ها وجود دارد. مطالبات و نگاهی که مقام معظم رهبری در خصوص مجمع دارند و مجمع را به عنوان تراز عرصه بین الملل مطالبه می کنند واقعا خواندنی است و باید دقت‌های لازم در این زمینه صورت بگیرد.
دکتر رمضانی در بخش پایانی سخنان خود از زحمات 15 ساله حجت الاسلام والمسلمین اختری در مجمع جهانی اهل بیت(ع) قدردانی کرد و گفت: قطعا از تجربیات حجت الاسلام والمسلمین اختری بهره خواهیم برد.
آقایان نواب، صالحی، المعتوق، مجتهد شبستری، تسخیری، اختری و رمضانی شخصیت هایی بودند که به ترتیب در این مراسم سخنرانی کردند. همچنین در پایان این مراسم، به رسم قدردانی و تکریم، هدایایی از سوی “شورای عالی مجمع”، “پرسنل مجمع”، “نیکوکاران و خیّرین مرتبط با مجمع”، “بنیاد بین المللی عاشورا” و “ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور” به حجت الاسلام والمسلمین اختری اهداء گردید.

[URIS id=9605]