تقدیر ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) از زحمات ارزنده معاونان سابق آموزشی و پژوهشی و بین الملل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام به نقل از حوزه ریاست؛ حجّت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) روز چهارشنبه 13 شهریور 1398 با صدور تقدیر نامه ای از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی دکتر محمد امامی پور؛ معاون سابق آموزشی و پژوهشی و دکتر علیرضا خوش سعادت؛ معاون سابق بین الملل  قدردانی به عمل آوردند.
متن تقدیر نامه ها به این شرح است:

جناب آقای دکتر محمد امامی پور
استادیار محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی
 سلامٌ علیکم
احتراماً، ضمن پذیرش استعفای جنابعالی، از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دوران تصدّی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صمیمانه قدردانی به عمل می‌آید. بی شک، تلاش‌های صادقانه‌ی جنابعالی در این معاونت، موجبات ارتقای دانشگاه را در عرصه‌ی آموزش و پژوهش فراهم ساخته، اجر اخروی را به همراه داشته است. توفیق روز افزون و سلامتی را برای جنابعالی از درگاه خداوند متعال خواستارم.
منصور میراحمدی چناروئیه

جناب آقای دکتر علیرضا خوش سعادت
 سلامٌ علیکم
احتراماً، از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دوران تصدّی معاونت بین الملل دانشگاه صمیمانه قدردانی به عمل می‌آید. بی‌شک، تلاش‌های صادقانه‌ی جنابعالی در این معاونت، موجب ارتقای دانشگاه در عرصه‌ی جذب دانشجویان نخبه و افزایش ارتباطات و تعاملات بین المللی دانشگاه گردیده، اجر اخروی را به همراه داشته است. توفیق روز افزون و سلامتی را  برای جنابعالی از درگاه خداوند متعال خواهانم.
منصور میراحمدی چناروئیه