تجلیل از ۱۵ استاد برتر دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام
۱۵ استاد برتر دانشگاه اهل بیت با حضور مشاور سیاسی رهبر انقلاب معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید جازاری، رئیس دانشگاه اهل بیت (ع) در مراسم گرامیداشت روز استاد و تجلیل از مقام معلم که با حضور دکتر علی لاریجانی، مشاور سیاسی رهبر انقلاب برگزار شد، بیان کرد، وقتی دانشگاه ها را نسل بندی می کنند، نسل اول را دوران آموزش معرفی کردند؛ به طوریکه استاد وظیفه آموزش و تربیت علوم را دارد. نسل دوم نیز به عنوان نسل آموزش و پژوهش نامگذاری شد. در نهایت از ابتدای قرن بیستم نسل سوم دانشگاه ها با رسالت آموزش، پژوهش و عملیاتی کردن آن در دنیای علم مطرح شد.
وی تاکید کرد: ما امروز از این نسل بندی دانشگاه ها گذر کردیم و در نسل پنج به جریان جدیدی با عنوان پست مدرن یا نسلی که به دنبال تحقق علم و اندیشه در زندگی افراد است، رسیدیم.
دکتر جازاری تاکید کرد: در همه نسل بندی دانشگاه ها، معتقد هستند استاد و معلم محور اصلی است. به بیان رهبری، نقش استاد در تمدن سازی مهم است و دانشگاه ابرازی در خدمت و برای تجلی و درخشش آنها به شمار می رود.
وی افزود: استاد باید بتواند انسان را تربیت کند با مسئولیتی که ما در دانشگاه اهل بیت داریم، وظایف استاد بسیار مهمتر و بالاتر است.
رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت با اشاره به حضور بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه تاکید کرد: ما از همه قاره های دنیا در دانشگاه اهل بیت مهمان یا دانشجو داریم که می توانند به نشر تمدن کهن ایرانی در کشورهای خود بپردازند. دانشجویان باید قدر این اساتید را که هر کدام با ادبیات خود تلاش دارند هم حق میزبانی را ادا کنند و هم حق استادی، بدانند.

