برگزاری کارگاه آموزشی چرا دانشگاه ها بین المللی می شوند
در ادامه سلسله نشست های بین المللی دانشگاه، کارگاه آموزشی «چرا دانشگاه ها بین المللی می شوند» با حضور و ارایه خانم دکتر تیشه یار برگزار شد.
دکتر ماندانا تیشه یار، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر کل سایق همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی در این نشست گفت: امروزه، امنیت نظامی پایه به امنیت دانش پایه تغییر هویت داده است و در این میان، تعاملات علمی و فرهنگی و کنشگران این عرصه، نقش و جایگاه قابل توجهی یافته اند. دکتر تیشه یار که در جمع استادان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخته بود، گفت: مهم است که در تعاملات علمی بین المللی، سطح بندی راهبردی از نوع همکاری داشته باشیم و بر اساس همکاری استراتژیک، همکاری هدف محور و همکاری همتا محور، به تعریف صحیح و درستی از تعاملات علمی بین المللی دانشگاه بپردازیم.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجربیات خود در همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علامه گفت: دانشگاه ها بین المللی نمی شوند مگر آنکه استادان و دانشجویان بین المللی شوند. از این رو ما در دانشگاه علامه تلاش کردیم ارتباطی نزدیک و تعامل محور با استادان داشته باشیم و همین امر که می توان به آن، چانه زنی از پایین هم اطلاق کرد، سبب شد موفقیت های چشمگیری در ارتقای کمی و کیفی فعالیت های علمی بین المللی دانشگاه علامه رقم بزنیم.گفتنی است معاونت ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) تلاش میکند با برگزاری حداقل یک نشست یا کارگاه در ماه در چارچوب سلسله نشست های بین المللی سازی دانشگاه، زمینه انتقال دانش و تجربه صاحبنظران این عرصه را به دانشگاه فراهم سازد.